dimecres, 12 de novembre del 2014

PROJECTE D'ESCOLA: L'ANTINA DÓNA LA VOLTA AL MÓN


Donar la volta al món amb la Barcelona World Race és el projecte de centre d’aquest curs a l’Antina, en el que volem implicar a tota la comunitat educativa.

El 31 de desembre sortiran de Barcelona 8 velers, tripulats cadascú per dos navegants, disposats a circumval·lar el món sense escales, impulsats únicament per la força del vent i els corrents marins. Una aventura que ofereix un gran potencial com a eina educativa ja que entren en joc tota classe de valors, coneixements, destreses, habilitats i emocions.

Ja hem començat a participar activament en el Programa de  Seguiment de la BWR: ens hem acreditat com a centre adherit i podrem treballar en xarxa amb altres centres educatius, estem creant els nostres pòsters per la Mostra “0ceà Viu Planeta Viu”, i el dia 25 rebrem la visita d’un dels navegants! 

Treballarem al llarg de tot el curs de forma interdisciplinar, des d’infantil a primària, realitzant diverses activitats de les que aniran proposant des de l’organització, o de creació pròpia, al voltant de tres grans eixos: planeta mar, ésser humà i navegació.

I volem que els nostres alumnes siguin els veritables protagonistes de la nostra aventura: cooperant, compartint, aprenent dels altres i construint el seu propi aprenentatge. 

Junts farem créixer aquest projecte engrescador, comptem amb tots vosaltres!


FULL INFORMATIU


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada